Δύο πανελλήνια μετάλλια κατέκτησε ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας

gls5

Ένα χρυσό και ένα αργυρό μετάλλιο έφεραν στην Λευκάδα οι αθλητές του ΓΛΣ.

Το Σαββατοκύριακο 21 & 22/06/14 πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη το πανελλήνιο πρωτάθλημα ΠΠΑ-ΠΚΑ΄(παιδιά 14 και 15 χρονών). Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας συμμετείχε με τρία παιδιά σε ένα από τα πιο δύσκολα αγωνίσματα του πρωταθλήματος, τα σύνθετα.

Η Θάλεια Ζακυνθινού, μετά την περσινή της επιτυχία (αργυρό μετάλλιο),συμμετείχε για δεύτερη φορά στο πένταθλο (80μ με εμπόδια – μήκος – σφαιροβολία – ακόντιο – 600μ) και η Πηνελόπη Λογοθέτη για πρώτη. Επίσης για πρώτη φορά συμμετείχε και ο Θεόφιλος Ροντογιάννης στο έξαθλο (100μ με εμπόδια – μήκος – σφαιροβολία – άλμα εις ύψος – ακόντιο – 1000μ).
Και τα τρία παιδιά κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια σε διάστημα δύο ημερών (Σαββάτο πρωί – απόγευμα και Κυριακή πρωί) και κάνοντας έναν εξαιρετικό αγώνα, πέτυχαν τις εξής επιδόσεις:

Η Θάλεια Ζακυνθινού συγκέντρωσε 3477 βαθμούς, 228 βαθμούς περισσότερους από την προηγούμενη επίδοσή της και κατέκτησε την 1η θέση.

Ο Θεόφιλος Ροντογιάννης με 3386 κατέκτησε τη 2η θέση, βελτιώνοντας το ατομικό του ρεκόρ κατά 241 βαθμούς .

Τέλος η Πηνελόπη Λογοθέτη με 3225 βαθμούς κατέκτησε την 5η θέση, έχοντας ελάχιστη διαφορά από την 3η αθλήτρια και βέβαια βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ κατά 222 βαθμούς.

gls4

Οι επιδόσεις αυτές και κατά συνέπεια οι επιτυχίες των παιδιών οφείλονται στη σχολαστική και μεθοδική δουλειά χρόνων. Να σημειωθεί ότι τα παιδιά αυτά ξεκίνησαν από τις Ακαδημίες του συλλόγου σε πολύ μικρή ηλικία όπου γνώρισαν και αγάπησαν το στίβο και τα αγωνίσματά του μέσα από το παιχνίδι. Με υπομονή και μεράκι πέρασαν σταδιακά σε όλο και υψηλότερα επίπεδα προπόνησης, κατέκτησαν αυτές τις θέσεις και έπεται συνέχεια..

Η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει τα παιδιά και τους προπονητές τους Χρύσα Φραγκούλη και Ίκαρο Ζακυνθινό και διαβεβαιώνει όλους ότι έχει και το στόχο (να πλάσει γερά κορμιά αλλά και ακέραιους χαρακτήρες) και τον τρόπο να τον πετύχει (γνώση, διάθεση, όρεξη, πάθος ).

gls6

Εκ του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκαδας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...