Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας: Ημερίδα ανίχνευσης ταλέντων & Kids’ athletics

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας διοργανώνει, την Κυριακή 16 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας στις 11:00 το πρωί, παρουσίαση του προγράμματος Kids’ athletics για παιδιά από 6 – 12 ετών.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει ως στόχο να φέρει τους μαθητές Δημοτικών σχολείων σε επαφή με τον κλασικό αθλητισμό και να τους διδάξει τα πολλαπλά οφέλη που μπορεί να αποκτήσει κάποιος από τον αθλητισμό. Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο να εκλαϊκεύσει τα αθλήματα του κλασικού αθλητισμού στα παιδιά συνδυάζοντας δραστηριότητες από ομαδικά αθλήματα στη μορφή ενός ομαδικού παιχνιδιού.  Στο τέλος του προγράμματος, επιβραβεύεται τόσο η προσπάθεια όσο και η συμμετοχή, καθώς όλα τα παιδιά λαμβάνουν σχετικό δίπλωμα.

Παράλληλα, θα διεξαχθεί ημερίδα στίβου ανάδειξης ταλέντων για παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου, όπου τα παιδιά θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε δρόμους, ρίψεις και άλματα. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενίσχυση των τμημάτων του συλλόγου ώστε να μυήσουμε κι άλλα παιδιά στο συναρπαστικό κόσμο του στίβου, αλλά και να “διαμορφώσουμε” τους αυριανούς πρωταθλητές. Θα δοθούν επίσης αναμνηστικά διπλώματα.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχει μπουφές με είδη υψηλής διατροφικής αξίας, όπως χυμούς, φρούτα, μπάρες δημητριακών κ.λπ.

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος

Σ. ΜΕΣΣΗΝΗΣ

AKADIMIES STOIVOU kidz athletics

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...