Έναρξη ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ – Μήνυμα του Προέδρου του ΔΣ

 

Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, θα ήθελα να ευχηθώ καλή αρχή και καλή πρόοδο σε όλους τους μικρούς και μεγαλύτερους μαθητές, καθώς επίσης και καλό κουράγιο στους αρωγούς και συνοδοιπόρους τους, τους γονείς τους.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας, μετά την πολύ επιτυχημένη περσινή σεζόν (1 χρυσό και 1 ασημένιο πανελλήνιο μετάλλιο και τρία τέσσερα πολύ καλά πλασαρίσματα) έχει ξεκινήσει ήδη την αγωνιστική αθλητική περίοδο και την φετινή χρονιά, πιστός στον σχεδιασμό του, αναβαθμίζει τις Ακαδημίες του, προσθέτοντας δύο στοιχεία: την αγορά αθλητικού υλικού kids’ athletics και την προσθήκη προπονητή για την ποιοτικότερη απασχόληση των παιδιών μας.

Το συγκεκριμένο υλικό, πιστοποιημένο και εγκεκριμένο από την Διεθνή Ομοσπονδία Κλασικού Αθλητισμού (IAAF) και σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη καθοδήγηση και επίβλεψη των έμπειρων προπονητών του συλλόγου μας, αποτελούν τον ιδανικότερο τρόπο ένταξης των παιδιών στο μαγικό κόσμο του στίβου, μέσα από το παιχνίδι. Επίσης θα λειτουργεί ταυτόχρονα και τμήμα ενηλίκων, όπου θα μπορούν οι γονείς να γυμναστούν ή να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση, ταυτόχρονα με τα παιδιά τους.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι φέτος η αγωνιστική χρονιά θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για το Γυμναστικό Σύλλογο μιας και συμπληρώνονται 40 χρόνια από την ίδρυσή του. Επιφυλασσόμεθα λοιπόν για καλές, ποιοτικές εκδηλώσεις, αντάξιες της ιστορίας του Συλλόγου.

Κλείνοντας, εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά, καλές επιδόσεις και το σημαντικότερο με υγεία και χαρά.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...