ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΟΙ…

Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας στο Σχολικό Πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29/03/2016 στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας.

Συγκεκριμένα είχαμε έξι νέα ατομικά ρεκόρ και μια πρόκριση στην επόμενη φάση του Σχολικού Πρωταθλήματος.

Ο Κων/νος Ζαμπέλης ξεπέρασε το ψυχολογικό φράγμα των 6μ, αφού προσγειώθηκε στα 6,02μ στο άλμα εις μήκος, επίδοση που επετεύχθη πρωί και μετά από 2 καλά άλματα στα 5,75μ και 5,72μ.

Η Γεωργιάννα Ιωακειμίδη βελτίωσε το ρεκόρ της στο ύψος κατά 3εκ, αφού πέρασε τα 1,65μ και στοχεύει για ψηλότερα.

Η Ζωή Ζακυνθινού, μετά από μία πολύ καλή κούρσα στα 150μ, είδε το χρονόμετρο να σταματάει στα 20’’ 50, επιτυγχάνοντας μία καλή, για την εποχή, επίδοση.

Ο Δημήτρης Χαλικιάς βελτίωσε το ρεκόρ του επίσης στο ύψος κατά 10εκ, περνώντας τα 1,60μ.

Η Μιχαέλα Θειακού στη σφαιροβολία είχε επίσης καλές προσπάθειες, με καλύτερη αυτή στα 8,30μ.

Οι παραπάνω αθλητές είναι όλοι μαθητές Γυμνασίου, οπότε δεν υπάρχει επόμενη φάση για αυτούς.

Ο Δημήτρης Μπουρσινός, με 11’’ 70 στα 100μ Λυκείων, σημείωσε ατομικό ρεκόρ και ταυτόχρονα προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Σχολικού Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στο Άργος Ορεστικό την Πέμπτη 14/04/16.

Η επταθλήτρια Θάλεια Ζακυνθινού, έκανε μια κούρσα στα 200μ Λυκείων, όπου με πολύ κόντρα αέρα έφτασε πολύ κοντά στο ατομικό της ρεκόρ, σημειώνοντας 28’’ 02. Η Θάλεια θα εκπροσωπήσει και φέτος τη Λευκάδα στη Γ’ φάση του Σχολικού Πρωταθλήματος στο έπταθλο, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη και Πέμπτη 11 & 12/05/16 στην Πάτρα.

Οι αγώνες αυτοί ήταν για τους αθλητές του συλλόγου ένα καλό τεστ πριν τα Διασυλλογικά Πρωταθλήματα, που ξεκινάνε από το ερχόμενο Σάββατο 09/04/2016 με το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων που θα διεξαχθεί  στο Άργος Ορεστικό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...