ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ/ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιουλίου ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων/Παγκορασίδων που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών με έναν αθλητή, το Δημήτρη Μπουρσινό στα 150μ και μια αθλήτρια, την Ιωακειμίδου Γεωργιάννα στο άλμα εις ύψος.

Τα παιδιά πήγαν αρκετά καλά, αφού η Γεωργιάννα ισοφάρισε το ατομικό της ρεκόρ περνώντας με τη δεύτερη προσπάθεια το 1,58μ και κατετάγη τελικά 5η έχοντας την ίδια επίδοση με την 4η, που πέρασε όμως το ύψος με την 1η προσπάθεια. Και στο 1,62μ πέρασε πολύ ψηλά από τον πήχη αλλά το ακούμπησε λίγο με τη φτέρνα.

Ο Δημήτρης στα 150μ, κάνοντας μια καλή κούρσα, βελτίωσε κατά 19 εκατοστά το ρεκόρ του και κατετάγη 9ος. Να σημειωθεί ότι ο αθλητής είχε προπονηθεί ελάχιστα λόγω ενός μικροτραυματισμού που αποκόμισε από το μπάσκετ και δεν του επέτρεψε να κάνει κάτι καλύτερο, που έχει τις δυνατότητες να κάνει.

Με το πρωτάθλημα αυτό έπεσε και η αυλαία των υποχρεώσεων του Γυμναστικού για φέτος, αφού ο Παναγιώτης Σταύρακας λόγω τραυματισμού, δεν θα λάβει μέρος στο Νέων Ανδρών/Γυναικών .

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...