Ο Γυμναστικός στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Α/Γ και Συνθέτων ΠΚ Α’

 

Το Σάββατο 18 Απριλίου 2015, διεξήχθη το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών & η Α’ Αγωνιστική ημέρα Συνθέτων Αγωνισμάτων Πανκορασίδων Α’ του 3ου Ομίλου του ΣΕΓΑΣ, που πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο του Άργους Ορεστικού.

Στους αγώνες συμμετείχαν σωματεία των ΕΑΣ Θεσσαλίας, Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας και Κέρκυρας.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας συμμετείχε με 4 αθλητές, τον Άγγελο Καρύδη και τον Χαράλαμπο Κοντογεώργη στη σφαιροβολία Παίδων, την Ζακυνθινού Θάλεια στα 100μ Κορασίδων και τη Νεφέλη Φίλιππα στο πένταθλο Πανκορασίδων Α’ (80μ εμπόδια, μήκος, σφαίρα, ακόντιο, 600μ).

Ο σφαιροβόλος μας Άγγελος Καρύδης κατετάγη 2ος , με επίδοση 13,35μ και ο ακοντιστής Χαράλαμπος Κοντογεώργης κατετάγη 10ος με επίδοση στα 10,91μ. Οι ρίψεις γίνονταν με σφαίρα βάρους 7.250γρ δηλαδή αυτή που χρησιμοποιείται στην κατηγορία Ανδρών.

Η περσινή πρωταθλήτρια του πεντάθλου Θάλεια Ζακυνθινού συμμετείχε, εν όψει της συμμετοχής της στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Συνθέτων Παίδων – Κορασίδων, στα 100μ όπου κατετάγη 4η με επίδοση 13’’ 50.

Τέλος η «μικρή» της παρέας Νεφέλη Φίλιππα έλαβε μέρος στο πένταθλο, χωρίς ιδιαίτερη προπόνηση και πιο πολύ ως εμπειρία και συγκεντρώνοντας 2697 βαθμούς κατετάγη 13η σε σύνολο 20 αθλητριών.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...