ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΥ ΣΤΟ 30ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Φεβρουαρίου 2016, διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το 30ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Ανδρών/Γυναικών. Ένα καταπληκτικό πρωτάθλημα όπου σημειώθηκαν μια κορυφαία παγκοσμίως επίδοση όλων των εποχών, τρία πανελλήνια ρεκόρ, ένα όριο για Ολυμπιακούς Αγώνες και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, δυο όρια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου και τρία για το Ευρωπαϊκό Π/Κ. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας ήταν παρών, αφού συμμετείχε με μία αθλήτρια στο πένταθλο Γυναικών, την πρωταθλήτρια του 2014, Θάλεια Ζακυνθινού.

Η μικρότερη ηλικιακά αθλήτρια του πεντάθλου (16χρ) κλήθηκε να αντιμετωπίσει τις καλύτερες Ελληνίδες αθλήτριες, κάνοντας τον πρώτο αγώνα της σεζόν για πρώτη φορά σε κλειστό στίβο και μάλιστα στο κατάμεστο ΣΕΦ. Κατάφερε λοιπόν να πραγματοποιήσει μια πολύ καλή εμφάνιση και να μπει στην οκτάδα των κορυφαίων, κατακτώντας την έβδομη θέση και να αφήσει πίσω της πέντε αθλήτριες κατηγορίας Νεάνιδων, Νέων Γυναικών και Γυναικών.

Στα του αγώνα, η Θάλεια σημείωσε δύο προσωπικά ρεκόρ, στα 60μ με εμπόδια Γυναικών με 9’’ 81 sec και στη σφαιροβολία Γυναικών (4κιλη) με 9,30μ, έφτασε πολύ κοντά στα ατομικά της ρεκόρ στο ύψος με 1,38μ (ρεκόρ 1,39μ) και στο μήκος με 4,98μ (ρεκόρ 5,01μ), δεν τα κατάφερε όμως και τόσο καλά στα 800μ, όπου έμεινε μακριά από τον καλό εαυτό της, σημειώνοντας χρόνο 2’ 48’’ 04.
Ο στόχος βέβαια ήταν η απόκτηση εμπειριών μέσα από τη συμμετοχή σε μεγάλους αγώνες και η προετοιμασία για τους αγώνες-στόχους της χρονιάς, όπως οι Διασυλλογικοί, το Σχολικό και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων. Οι προπονητές της έχουν καλούς λόγους να αισιοδοξούν.
Επόμενος αγώνας για τούς αθλητές του Γυμναστικού είναι την Παρασκευή 19/02/2016 στην Ημερίδα αλμάτων κλειστού στίβου στα Γιάννενα που διοργανώνει ο ΑΓΣΙ στο κλειστό προπονητήριο του Σταδίου των Ζωσιμάδων.

 

ΠΑΝΕΛ. ΚΛΕΙΣΤΟΥ 1 ΠΑΝΕΛ. ΚΛΕΙΣΤΟΥ 2 ΠΑΝΕΛ. ΚΛΕΙΣΤΟΥ 3 ΠΑΝΕΛ. ΚΛΕΙΣΤΟΥ 4 ΠΑΝΕΛ. ΚΛΕΙΣΤΟΥ 5 ΠΑΝΕΛ. ΚΛΕΙΣΤΟΥ 6 ΠΑΝΕΛ. ΚΛΕΙΣΤΟΥ 7 ΠΑΝΕΛ. ΚΛΕΙΣΤΟΥ 8 ΠΑΝΕΛ. ΚΛΕΙΣΤΟΥ 9 ΠΑΝΕΛ. ΚΛΕΙΣΤΟΥ 10 ΠΑΝΕΛ. ΚΛΕΙΣΤΟΥ 11 ΠΑΝΕΛ. ΚΛΕΙΣΤΟΥ 12 ΠΑΝΕΛ. ΚΛΕΙΣΤΟΥ 13 ΠΑΝΕΛ. ΚΛΕΙΣΤΟΥ 14 ΠΑΝΕΛ. ΚΛΕΙΣΤΟΥ 15 ΠΑΝΕΛ. ΚΛΕΙΣΤΟΥ 16 ΠΑΝΕΛ. ΚΛΕΙΣΤΟΥ 17 ΠΑΝΕΛ. ΚΛΕΙΣΤΟΥ 18 ΠΑΝΕΛ. ΚΛΕΙΣΤΟΥ 19 ΠΑΝΕΛ. ΚΛΕΙΣΤΟΥ 20

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...