4οι Ιόνιοι Αγώνες Στίβου στην Λευκάδα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας σε συνεργασία  με το Δήμο Λευκάδας  και υπό την αιγίδα  του ΣΕΓΑΣ και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΥΤ. ΣΤΕΡΕΑΣ,  συνδιοργανώνουν  τους 4ους Ιόνιους  Αγώνες  Στίβου , στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας το Σάββατο  10 Μαΐου 2014 τις 3:00 το απόγευμα.

Οι Ιόνιοι Αγώνες Στίβου είναι πλέον θεσμός. Διοργανώνονται για τέταρτη συνεχή χρονιά και στα πλαίσια του εορτασμού της  Ένωσης των Επτανήσων. Περιλαμβάνονται στο επίσημο πρόγραμμα του ΣΕΓΑΣ και κατατάσσονται στους σημαντικότερους αγώνες της περιοχής. Συμμετέχουν συνήθως 25 με 30 σύλλογοι με περίπου 500 αθλητές από Ήπειρο, Στερεά Ελλάδα, Επτάνησα και πολύ συχνά από Πελοπόννησο και Μακεδονία.

Οι επιδόσεις που σημειώνονται είναι στις καλύτερες της χρονιάς και λόγω της χρονικής στιγμής που πραγματοποιούνται (μέσα στα διασυλλογικά και πριν τα πανελλήνια πρωταθλήματα) αλλά και της ποιότητας των αθλητών που συμμετέχουν (πολλοί από αυτούς είναι μέλη της Εθνικής Ομάδας Στίβου).

Ο Γυμναστικός Σύλλογος όπως πάντα θα είναι εκεί σύσσωμος, με όλα τα μέλη του ΔΣ, τους προπονητές, τα μέλη, τους φίλους και τους εθελοντές του ώστε να παράσχουν κάθε δυνατή βοήθεια και να οργανώσουν όσο το δυνατόν   καλύτερους αγώνες.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος
Σ. Μεσσήνης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...