Συμμετοχή της Ιωακειμίδου σε διεθνή αγώνα με την Εθνική Ομάδα Στίβου

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η αγωνιστική χρονιά για την αθλήτρια του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας, Γεωργιάννα Ιωακειμίδου, αφού συμμετείχε με την Εθνική Ομάδα Στίβου Π/Κ στη διεθνή συνάντηση Ελλάδας – Κύπρου.

Μια δύσκολη, αγωνιστικά, χρονιά αφού ενοχλήσεις στη μέση ανάγκασαν την προπονήτριά της Χρύσα Φραγκούλη σε πολύ συντηρητική και προσεγμένη προπόνηση από το Δεκέμβρη και μετά, που τελικά οδήγησε σε χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Π/Κ, 6η θέση στο Πανελλήνιο Ε/Ν και για δεύτερη συνεχή χρονιά σε κλήση και συμμετοχή σε διεθνή αγώνα με την Εθνική Ομάδα. Ένας απολογισμός υ ξεπέρασε τις προσδοκίες, δεδομένων των συνθηκών.

Ο αγώνας πραγματοποιείται σε γιορτινό κλίμα, με συμμετοχή αθλητών κατηγορίας Παίδων/Κορασίδων από τις δύο χώρες και έχει ως σκοπό την εξοικείωσή τους με διεθνείς αγώνες και την προετοιμασία τους, προκειμένου να στελεχώσουν μελλοντικά τις Εθνικές Ομάδες Στίβου.

Στα του αγώνα, η Γεωργιάννα έδειξε να μην ξεπέρασε το αρχικό της άγχος και, ενώ έκανε ψηλά άλματα, τεχνικές λεπτομέρειες δεν της επέτρεψαν να περάσει το 1,63μ και με 1,60μ κατετάγη τέταρτη. Ευχόμαστε την καινούργια χρονιά και πάνω από όλα με υγεία, να πετύχει μεγάλα άλματα, που θέλει και μπορεί να πραγματοποιήσει.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...