Βράβευση αθλητών και προπονητών του Γυμναστικού από τον ΣΕΓΑΣ

Την Κυριακή 02/04/2017 η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου διοργάνωσε την ετήσια τελετή βράβευσης αθλητών και προπονητών που σημείωσαν επιτυχίες την απελθούσα αγωνιστική σεζόν.

Η βράβευση αφορούσε αθλητές και αθλήτριες που πέτυχαν 1η – 3η νίκη στα Πανελλήνια πρωταθλήματα, αθλητές που συμμετείχαν και αγωνίστηκαν με τις Εθνικές Ομάδες, τους προπονητές τους καθώς και αθλητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας ήταν παρών για δεύτερη συνεχή χρονιά, αυτή τη φορά με την αθλήτρια του ύψους, Γεωργιάννα Ιωακειμίδη και την προπονήτριά της Χρύσα Φραγκούλη. Η βράβευσή τους αφορούσε την 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠ/ΠΚ, την 4η θέση στο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Π/Κ, αλλά και τη συμμετοχή της Γεωργιάννας με την Εθνική Ομάδα και την 4η θέση στη διεθνή συνάντηση Ελλάδας – Κύπρου.

Βραβεύτηκαν επίσης και οι αθλητές του Γυμναστικού Καταγής Θεόδωρος, Μπάλτσα Θεοδώρα, Πάτση Μελίνα, Πλαγιώτη Αλεξάνδρα και Ροντογιάννης Ζώης για την εισαγωγή τους σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Σε ειδική ενότητα της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της νέας δράσης του ΣΕΓΑΣ και του Διαζώματος  «Αρχαία Στάδια – Σύγχρονοι Αγώνες – Τουρισμός – Ανάπτυξη»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...