Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας σε μια γιορτή του κλασικού αθλητισμού

Την Κυριακή 29/01/2017, ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στον πολυχώρο εκδηλώσεων «Πάνθεον», μέσα σε γιορτινό και ευχάριστο κλίμα, παρουσία πολλών φίλων, αθλητών και μελών του συλλόγου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Λευκάδας κος Θανάσης Καββαδάς, ο αντιδήμαρχος κος Μάρκος Νικητάκης, ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου κος Κώστας Μάμαλης, ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού κος Σπύρος  Πολίτης , ο εκπρόσωπος του επιμελητηρίου Λευκάδας κος Σκληρός, εκπρόσωποι του Τηλυκράτη, της Νίκης Λευκάδας, του Πανλευκάδιου, του Φίλανδρου, της Φιλαρμονικής, του Απόλλωνα Καρυάς, κ.α.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, μετά το σύντομο χαιρετισμό από τον Πρόεδρο του ΔΣ κο Σπύρο Μεσσήνη και την ευλογία της βασιλόπιτας, έγινε μια παρουσίαση – ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε,  με προεξέχουσες στιγμές την βράβευση των πρωταθλητών και προπονητών του συλλόγου από τον ΣΕΓΑΣ στα Γιάννενα, την συμμετοχή του συλλόγου με 16 δρομείς στην τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στη πόλη μας, την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου από την Γεωργιάννα Ιωακειμίδη  στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΠΠ/ΠΚ και την είσοδό της στην Εθνική Ομάδα Στίβου και τη διοργάνωση του φιλανθρωπικού αγώνα Kids’ Santa Run, όπου τα παιδιά έτρεξαν για τη μικρή Παναγιώτα.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τους επίσημους προσκεκλημένους, απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στο Δήμο και την Περιφέρεια Λευκάδας για την προσφορά τους στην πραγματοποίηση των Ιόνιων Αγώνων Στίβου και βραβεύσεις των χορηγών των Ιόνιων Αγώνων.

Στη συνέχεια αθλητές του Γυμναστικού παρουσίασαν τη φετινή επίσημη εμφάνιση του προ-αγωνιστικού και αγωνιστικού τμήματος, καθώς και του νεοσύστατου τμήματος δρομέων με την επωνυμία “GSL Lefkas runners” και βραβεύτηκαν οι χορηγοί ιματισμού του συλλόγου.

Η τελετή κορυφώθηκε με την βράβευση των αθλητών που διακρίθηκαν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα (Γεωργιάννα Ιωακειμίδη – ύψος, Θάλεια Ζακυνθινού – έπταθλο, Δημήτρης Χαλικιάς – έξαθλο και Κων/νος Ζαμπέλης – μήκος) και των προπονητών τους Χρύσα Φραγκούλη, Ίκαρο Ζακυνθινό και Γιάννη Πολίτη.

*Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να αποκαταστήσουμε  μια «αδικία» που έγινε άθελά μας, καθώς κάπου στη μεταφορά χάθηκε η τιμητική πλακέτα του προπονητή μας κου Γιάννη Πολίτη και δεν έγινε η απονομή του. Ο Γιάννης Πολίτης, πέρα από την προηγούμενη αγωνιστική (2 φορές πανελληνιονίκης στα σπριντ και 2 φορές βαλκανιονίκης στην κατηγορία Ανδρών) και προπονητική του δράση (επί πενταετία προπονητής στον Πανελλήνιο και με πολλά καμπ ακαδημιών) έχει επιδείξει στη μέχρι σήμερα πορεία του στο σύλλογό μας συνέπεια, επιμονή, όραμα και πάθος στην προπόνηση των αθλητών του και αποτελεί ένα τεράστιο κεφάλαιο, όχι μόνο για το σύλλογο, αλλά για το σύνολο του κλασσικού αθλητισμού στο νησί.

Εκ του ΔΣ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...