ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του στο χώρο εκδηλώσεων «ΠΑΝΘΕΟΝ». Η εκδήλωση είχε επετειακό χαρακτήρα, αφού φέτος συμπληρώνονται 40 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου. ο πρόεδρος του συλλόγου κος Σπύρος Μεσσήνης έκανε μια αναδρομή στις δραστηριότητες του συλλόγου τη χρονιά που πέρασε, τόσο σε διοικητικό επίπεδο (αγορά στρώματος του ύψους, αγορά αθλητικού υλικού kids’ athletics, δημιουργία ιστοσελίδας, αγορά πλήρους αθλητικής εμφάνισης, δημιουργία τμήματος στίβου στη Νότια Λευκάδα) όσο και σε αθλητικό επίπεδο (κατάκτηση μεταλλίων και διακρίσεις σε διασυλλογικό και πανελλήνιο επίπεδο).

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Λευκάδας κος Γρηγόρης, ο αντιδήμαρχος κος Περδικάρης και εκπρόσωποι αθλητικών και πολιτιστικών σωματείων καθώς και της Ι. Μητρόπολης Λευκάδας και Ιθάκης.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν οι αθλητές που διακρίθηκαν πέρυσι σε πανελλήνια πρωταθλήματα (Ζακυνθινού Θάλεια – χρυσό, Ροντογιάννης Θεόφιλος – αργυρό, Σταύρακας Παναγιώτης – χάλκινο, Λογοθέτη Πηνελόπη – 5η θέση και Καρύδης Άγγελος – 7η θέση) καθώς και οι προπονητές τους Φραγκούλη Χρύσα και Ζακυνθινός Ίκαρος. Επίσης τιμήθηκαν οι χορηγοί αθλητικού ιματισμού, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά και ήταν οι ακόλουθοι:

  • Κοντογεώργης Παναγιώτης Οικοδομικά υλικά
  • Ελαιόλαδα Ζαμπέλη
  • Αρτοποιείο Αρχονταρίκι
  • Taste and Coffee
  • Εστιατόριο Festino

Η εκδήλωση έκλεισε ανανεώνοντας το ραντεβού για τις 22 Μαΐου όπου θα γίνει η εκδήλωση για τα 40 χρόνια του συλλόγου και την επόμενη μέρα, 23 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας, όπου θα πραγματοποιηθούν οι 5οι Ιόνιοι Αγώνες Στίβου με αυξημένη συμμετοχή και συγκέντρωση για πρώτη φορά όλων των νησιών της Επτανήσου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...