Συμμετοχή του Γυμναστικού στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΠΠ-ΠΚΒ'(Β’ Φάση)

Στη Β’ φάση του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος  ΠΠ/ΠΚ Β’ συμμετείχε ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας που διεξήχθη τελικά, μετά το κλείσιμο του Δημοτικού Σταδίου Λευκάδας λόγω ποδοσφαιρικού αγώνα, στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας το Σάββατο 28/04/2018. Στον αγώνα αυτό παίρνουν μέρος παιδιά κατηγορίας Παμπαίδων/ Παγκορασίδων Β’ (ΣΤ’ Δημοτικού και Α’ Γυμνασίου) και συμμετείχαν σωματεία από Πρέβεζα και Λευκάδα.

Τα παιδιά τα κατάφεραν πολύ καλά, αφού τα περισσότερα βελτιώθηκαν, κατέκτησαν 7 μετάλλια στα ατομικά και σε συνδυασμό με τις θέσεις που κατέλαβαν στην Α’ φάση θα προκύψουν τα αποτελέσματα και στα ομαδικά. Πιο συγκεκριμένα:

–          Η Εβελίνα Παπακωνσταντή στο μπαλάκι με επίδοση 37,80μ κατέλαβε την 1η θέση και στο ύψος με άλμα στα 1,15μ κατέλαβε επίσης την 1η θέση.

–          Η Στέλλα Κατωπόδη στα 1000μ με επίδοση 3’ 44’’ κατέλαβε την 1η θέση

–          Η Μιργιάνα Βαλλιανάτου στα 60μ εμπ με επίδοση 11’’52 κατέλαβε τη 2η θέση

–          Η Ιωάννα Αλβανίτη στο ύψος με άλμα στο 1,15μ κατέλαβε τη 2η θέση και στη σφαιροβολία  με βολή στα 5,73μ  κατέλαβε την 3η θέση.

–          Η Δανάη – Χριστίνα Μεσσήνη στο ύψος με άλμα στο 1,15μ κατέλαβε την 3η θέση.

Με αυτό τον αγώνα έκλεισαν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις των αθλητών/τριών  της κατηγορίας και επόμενοι αγώνες που θα λάβουν μέρος είναι διάφορες ημερίδες που πραγματοποιούνται αυτή την εποχή όπως τα Βεργώτεια στην Κεφαλλονιά, τα Καπποδίστρεια στην Κέρκυρα, τα Γιτάνεια στην Ηγουμενίτσα και φυσικά οι Ιόνιοι Αγώνες που διοργανώνονται από το σύλλογό μας στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...